BLIV SOMMERKLAR MED EM SCULPT

HVAD ER EM SCULPT?

En em sculpt er en FDA godkendt, elektromagnetisk og ikke-kirurgisk behandling. Med en em sculp behandling kan du både reducere fedtprocenten, og opnå en tonet og markeret krop.

Em sculpt behandlingen, er ikke en decideret slankebehandling, selvom din fedtprocent vil blive reduceret en smule. Em sculpt går ind og toner kroppen og opstrammer muskelmassen. Dette er forskellen på denne behandling og vores normale fedtfrysnings behandling.

HVORDAN VIRKER EM SCULPT?

De fleste kropsformnings behandlinger, er designet til at reducerer fedtmassen og opstramme huden via lasere og ultralyd. Em sculpt er anderledes: behandlingen har fokus på at opstramme muskulaturen.

En em sculpt behandling foregår således, at em sculpt maskinen udsender høj intensitets elektromagnetiske impulser på det behandlede område. Em sculpt maskinens elektromagnetiske impulser fremprovokerer muskelsammentrækninger, der svarer til 20.000 mavebøjninger på 30 minutter.

Hos Klinik Nedeby består vores em sculpt maskiner af meget store håndtag eller applikationer, som er så store, at en eller to kan dækker hele din mave. Du kan også opnå en butt-lift effekt med en applikation på hver af dine baller.

HVOR LÆNGE HOLDER EM SCULPT?

Det er meget individuelt, hvor lang tid en em sculpt i Jylland holder. Vores kunder kan i gennemsnittet nyde deres em sculpt resultater i op til 6 måneder. For at give dig de bedst mulige resultater af din em sculpt behandling, så anbefaler vi at du opretholder en sund kost og livsstil. Du kan med fordel komme til en opfølgende em sculpt behandling i Jylland.

For at vedligeholde den tonede muskulatur kræver det, at din fedtprocent er forholdsvis lav. Derfor kan du også med fordel sammensætte din em sculpt behandling med vores cool sculpt behandlinger, for de mest optimale resultater.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EM SCULPT OG COOL SCULPT?

Den største forskel på em sculpt og cool sculpting, er at em sculpt toner kroppens muskulatur, og en cool sculpt’s formål, er at reducerer fedtmassen.

Skal din krop være klar til sommeren? – så kan en em sculpt i Jylland måske være noget for dig. Er du træt af at du ikke kan komme de genstridige fedtdepoter til livs?
Så tilbyder vi også cool sculpting behandling til reducering af fedtceller.

Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi vil med glæde hjælpe og vejlede dig med, at finde de helt rette behandlinger, der passer til dig og dit behov.

em sculpt, EM Sculpt

FØR OG EFTER BILLEDER MED EM SCULPT