ATTRAKTIVE FEDTFRYSNING PRISER I HOLSTEBRO

VORES FEDTFRYSNING PRISER

Hos Klinik Nederby er alle velkomne, og vores konkurrencedygtige priser gør behandlingerne mulige for alle
  • EN BEHANDLING MED 1X PÅSÆTNING = 2.500,-
  • EN BEHANDLING MED 2X PÅSÆTNING = 3.400,-
  • EN BEHANDLING MED 3X PÅSÆTNING = 5.000,-
  • EN BEHANDLING MED 4X PÅSÆTNING = 6.200,-

BOOK EN TID TIL FEDTFRYSNING HER

ER FEDTFRYSNING NOGET FOR MIG?

Fedtfrysning er en meget effektiv behandling mod ridebukselår, dansehåndtag, og hvad man ellers kalder de genstridige fedtdepoter. Genstridige fedtdepoter er de områder på kroppen, der er vanskelige at komme til livs, selvom du har en sund og aktiv livsstil.
Har du problemer med uønskede fedtdepoter? Så bør du overveje at prøve en fedtfrysning i Holstebro.

Vi har mange års erfaring med behandlingsformen, og vores konkurrencedygtige fedtfrysning priser er nogle af de laveste i området. Hvis du har problemer med genstridige fedtdepoter, er en fedtfrysning i Holstebro en effektiv behandlingsform, som er uden et kirurgisk indgreb. Vi ser det derfor ikke som snyd, men som en sund løsning og alternativ til dyr kirurgi.

Fedtfrysningen udføres af vores erfarne personale, som er eksperter i de ikke-kirurgiske indgreb, der kan give permanent fedtreduktion og et smukkere udseende

ER BILLIGE FEDTFRYSNING PRISER SIKKERT?

Vi kan ikke tilbyde dig en behandling hvis du:
 • Er svært overvægtig (BMI over 35)
 • Er gravid
 • Har pacemaker eller blødersygdom
 • Har fået en fedtsugning på samme område
 • Har eksem eller åbne sår på området, der skal behandles
 • Har kræft
 • Har nedsat leverfunktion
 • Har brok i området

HVORDAN FOREGÅR EN FEDTFRYSNING I HOLSTEBRO?

Fedtfrysning er en relativ ny teknologi, som reducerer fedt uden brug af kirurgi. Det er en effektiv behandling mod genstridige fedtdepoter, som ellers kan være svære at komme af med. Du kan finde de bedste fedtfrysning priser hos os. De områder, som kan behandles er:

 • Hage

 • Mave – øvre og nedre

 • Ridebukselår

 • Inderlår

 • Flanker (dansehåndtag)

 • BH-delle

 • Bryst (mænd)

Fedtfrysning hos Klinik Nederby i Holstebro er en smertefri behandling, hvor fedtvævet bliver nedkølet i omkring en time. Derudover, har vi de bedste fedtfrysning priser i området. Fedtceller er sensitive over for temperaturforandringer, og ved at fryse dem i en time vil de nedbrydes permanent. Efter behandlingen vil fedtcellerne gå i gang med en nedbrydningsproces, som vil vare omkring 4-5 uger. Du vil kunne se det endelige resultat omkring 12 uger efter behandlingen, og ofte er én behandling nok. Det betyder, at vores billige fedtfrysning priser gør det muligt for dig at slippe af med uønskede fedtdepoter på få uger.

Selve behandlingen foregår ved at sætte to køleelementer på området, som danner vakuum og dermed fryser fedtet. De første minutter kan det føles lidt koldt, men det er langt fra alle som mærker ubehag. Fedtfrysningen fjerner gennemsnitligt 25% fedt fra det ønskede område, allerede efter første behandling. Udover billige fedtfrysning priser, tilbyder vi også luksuriøse ansigtsbehandlinger. Se vores oversigt over ansigtsbehandlinger her.

fedtfrysning priser, Fedtfrysning priser

SMERTEFRI FEDTFRYSNING I HOLSTEBRO

Vi bruger altid det nyeste udstyr til behandlinger, samtidig med at holde vores fedtfrysning priser nede. Klinik Nederby’s fedtfrysning priser, samt vores erfaring, gør det til en attraktiv løsning på at komme stædige fedtdepoter til livs.

Fedtfrysning påvirker ikke nerver, blodkar, muskler og hud, men ændrer kun på dine fedtceller i det behandlede område. Behandlingen er ikke-kirurgisk og foregår helt uden nåle og bedøvelse.

Vi er ledende indenfor fedtfrysning Holstebro, og du kan booke en tid online her. Du kan altid være sikker på, at finde de bedste fedtfrysning priser hos os.

Udover at have de bedste fredfrysning priser, så har vi også nogle attraktive priser på vores em sculpt behandling.

fedtfrysning priser, Fedtfrysning priser
fedtfrysning priser, Fedtfrysning priser

GRATIS KONSULTATION INDEN FEDTFRYSNING BEHANDLING

Inden vi påbegynder en behandling, kommer du til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi orienterer dig om selve behandlingen, og hvad der sker med dine fedtceller efterfølgende. Under konsultationen vil vi også gennemgå dine forventninger til behandlingen og resultatet, fedtfrysning priser og hvad du selv kan gøre for at opnå det bedste resultat. Som noget nyt, så kan vi nu også tilbyde vores kunder den populære em sculpt behandling.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på mail: kliniknederby@gmail.com eller tlf: +45 26 23 02 66

Har du lyst til andre behandlinger, kan du se vores udvalg af billige ansigtsbehandlinger eller læse mere om vores voksbehandlinger her.