FÅ EN BEHAGELIG OG BILLIG ANSIGTSBEHANDLING I HOLSTEBRO

ANSIGTSBEHANDLING HOLSTEBRO

Hos Klinik Nederby er vores kunde vores første prioritet og grunden til, vi gør, hvad vi gør. Derfor tilbyder vi billig ansigtsbehandling. At se vores kunder ”stråle”, når de træder ud af klinikken, er vores største glæde. Vi tilbyder alt indenfor skønheds- og ansigtsbehandling Holstebro og selvfølgelig altid til en god pris. Med en billig ansigtsbehandling på vores klinik i Holstebro, kan du roligt møde verden med løftet pande og strålende hud.

Hos Klinik Nederby kan du finde en billig ansigtsbehandling Holstebro til lige præcis din huds behov. Herunder mini AHA frugtsyre, teenage, klassisk, luksus og vores egen Nederby Special.

Du vil opleve den ultimative følelse af velvære, når vores skønhedseksperter påbegynder deres billig ansigtsbehandling Holstebro. Vores billig ansigtsbehandling er selvforkælelse på højt niveau, hvor vores dygtige behandlere forkæler dig i en afslappende atmosfære. En billig ansigtsbehandling giver både ydre, men også indre skønhed. Derfor kan en billige ansigtsbehandling også være med til at give dig indre balance, da vores dygtige personale gør alt for, at du får en komplet oplevelse, når du får en behandling hos os.

 

Har du brug for en billig ansigtsbehandling Holstebro, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Det er ganske nemt – inde i vores tidsbestilling kan du se vores ledige tider og booke din egen tid til ansigtsbehandling Holstebro.

BILLIG ANSIGTSBEHANDLING I HOLSTEBRO

  • MINI AHA FRUGTSYRE BEHANDLING

VARIGHED 20/30 MIN. 350,-

  • TEENAGE BEHANDLING

Afrens, hudanalyse, peeling, maske, dybderens, maske og afslutter med dagcreme som passer til din hudtype. VARIGHED 45 MIN. 395,-

  • KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING

Afrens, hudanalyse, peeling, maske, dybderens, retning af bryn, maske, afslutter med dag- og øjencreme. VARIGHED 45 MIN. 550,-

  • LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Afrens, hudanalyse, peeling, maske, dybderens, retning af bryn, massage af ansigt, décolleté, skulder og nakke, maske, hovedbundsmassage, afslutter med dagcreme, serum og øjencreme. VARIGHED 75 MIN. 695,-

  • NEDERBY SPECIAL

2 timers ren forkælelse. Rygmassage + Luksus ansigtsbehandling, farvning af bryn og afslutter med en let dag make-up. VARIGHED 120 MIN. 995,-

ANSIGTSBEHANDLING HOLSTEBRO – DIN VELVÆRE ER VORES VAREMÆRKE

Hos Klinik Nederby ser vi det som vores fornemste opgave at hjælpe dig med at føle dig godt tilpas. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder billig ansigtsbehandling. Vi ved, at alle er unikke, og netop derfor er en billig ansigtsbehandling Holstebro hos os aldrig ens. Vi tilpasser altid vores billig ansigtsbehandling Holstebro til den enkelte. 

Sammen finder vi den billige ansigtsbehandling, der skaber mest glæde og næring for din hud. Vi tror på, at alle skal have muligheden for at være den bedste udgave af sig selv. Du skal vælge os, når kun det bedste er godt nok, og når du ønsker en billig ansigtsbehandling skræddersyet til dig og din hud. 

FORKÆL DIG SELV MED EN LUKSERIØS OG BILLIG ANSIGTSBEHANDLING HOLSTEBRO

Når du besøger Klinik Nederby, er vores mål, at du føler dig godt tilpas. Vores klinik er hyggeligt indrettet, og vores imødekommende personale sikrer, at du kan slappe helt af.
En billig ansigtsbehandling handler om tillid, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg før, under og efter behandlingen. 

Vores veluddannede personale sætter dig og din billig ansigtsbehandling i centrum. Selvom vi tilbyder en billig ansigtsbehandling, er du dyrebar. Derfor anvender vi kun de allerbedste skønhedsprodukter i vores skønhedspleje, og vores udstyr på klinikken i Holstebro er helt nyt og moderne. Vores flotte resultater opnås på baggrund af en grundig analyse af dit ansigt og din hud. 

Ultimativ selvforkælelse med en billig ansigtsbehandling

Du vil opleve den ultimative wellness-følelse, når vores kosmetolog og hudterapeut Christina finder frem til den bedste billig ansigtsbehandling for dig og din hudtype. Professionalitet er en af grundstenene for os på Klinik Nederby. Derfor er vi nørder, når det omhandler de bedste produkter, samt hvordan man finder den billig ansigtsbehandling, der passer præcis til dig. Vores personale er desuden løbende på efteruddannelse for at sikre dig den bedste og den nyeste behandling.

Kom derfor trygt til en billig ansigtsbehandling her i skønne Holstebro og nyd en følelse af wellness og genopretning af din indre og ydre balance – til fornuftige priser.

Skulle du være interesseret i andre type behandlinger, så tilbyder vi også en professionel og billig fedtfrysning til dig der gerne vil have strammet op forskellige steder. Som noget nyt, kan vi nu tilbyde vores kunder en em sculpt behandling. Vi glæder os til at tilbyde dig en luksuriøs og billig ansigtsbehandling i Holstebro.