FEDTFRYSNING I HOLSTEBRO TIL LAVE PRISER

Professionel og billig fedtfrysning behandling

Få reduceret dine fedtdepoter på vores klinik i Holstebro og få et sundt og flot udseende. Med nedenstående kampagnepriser er fedtfrysning blevet for alle bestil eksempelvis:

1 BEHANDLING MED 1 HÅNDTAG – VARIGHED 50/60 MIN. 1800,-
1 BEHANDLING MED 2 HÅNDTAG – VARIGHED 50/60 MIN. 3400,-

Fedtfrysning for alle

Måske har du også oplevet, at du ikke kan komme fedtdepoter på problemområder til livs – selvom du spiser rigtigt og dyrker motion regelmæssigt?

Så er du bestemt ikke alene. De fleste kvinder – og mange mænd – har i dag hørt om muligheden for fedtfrysning, der kan være en god ide uanset alder. Fedtfrysning, som også kaldes Coolslimming, kan være lige så relevant for dig, som har født to børn, som dig, der end ikke har tænkt på børn endnu.

På Kliniknederby.dk i Holstebro er alle velkomne, og vi lever og ånder for, at vores kunder får et godt og smukt resultat, de er tilfredse med. Lyder det interessant? Du kan nemt  bestille en tid online.

Sundt og lækkert udseende med fedtfrysning

Fedtfrysning er en meget effektiv behandling mod ridebukselår, dansehåndtag, og hvad man ellers kalder de genstridige fedtdepoter, som sætter sig rundt på kroppen.

Det er vel at mærke depoter, som selv med hård træning er vanskelige at komme til livs. Har du problemer med uønskede fedtdepoter, så bør du derfor måske overveje at prøve fedtfrysing på vores klinik i Holstebro – lige nu i øvrigt til rigtig fornuftige priser.

Fedtfrysningen udføres af vores erfarne personale, der er eksperter i det ikke-kirurgiske indgreb, der kan give permanent fedtreduktion og et smukkere udseende på følgende områder:

  • Maven
  • Ridebukselår
  • Dansehåndtag
  • Inderlår
  • Hofter
  • Bryst (mænd)
  • Dellen

Fedtfrysning og sikkerhed

Sådan foregår en fedtfrysning

På Kliniknederby.dk i Holstebro bruger vi altid det nyeste og bedste udstyr i vores behandling.

Vi er passionerede i forhold til at tilbyde vores kunder den bedste fedtfrysningsbehandling. Selve fedtfrysningen foregår ved at to køleelementer danner vakuum og på den måde fryser fedtet.

Naturligvis kan det virke lidt koldt især i begyndelsen, men langt de fleste oplever ikke noget ubehag. I gennemsnit fjernes 25 procent fedt på det ønskede område – allerede efter første behandling.

De fleste – afhængig af fedtmængden – skal regne med mellem en og tre behandlinger. Et resultat ses som regel efter 4-5 uger, men der kan gå længere tid. Vores største glæde er at se kundernes glæde over resultatet af fedtfrysningen og deres nye, smukke udseende.

Før en fedtfrysningsbehandling

Før en behandling for fedtsyning tilbyder Kliniknederby.dk altid en uforpligtende konsultation, der naturligvis er gratis.

Her snakker vi mere om processen, priser for fedtsugning og dine ønsker til behandlingsforløb og resultat. Du er altid velkommen til at ringe/skrive.

Skulle du have lyst til andre behandlinger, så klarer vi også det. Hop blandt andet ind og se vores udvalg af billige ansigtsbehandlinger – vi har helt sikkert noget til dig.