Microneedling / Dermapen 4®

Microneedling er en yders effektiv metode til at udbedre hudproblemer.

Vil du have reduceret dine ar efter akne, eller vil du have reduceret strækmærkerne? Uanset hvilket hudproblem du har, kan Klinik Nederby hjælpe dig. Klinik Nederby udfører professionelle behandlinger med microneedling.
Behandlingen har faktisk eksisteret i mange år, men det er først de seneste år, at behandlingen er blevet populær.

Hvad er microneedling?

Microneedling, som også er kendt som Dermapen, er en behandling bestående af små nåle, som køres gennem huden for at lave små, mikroskopiske huller. Når nålene bliver kørt gennem huden, bliver der dannet cirka 70.000 huller i huden hvert minut i løbet af behandlingen.
Dette gør, at huden får lov til at regenerere og derved danne ny kollagen. Når din hud mærker de prik, der kommer fra nålene, opfatter den det, som en større skade mod huden, end hvad det egentlig er. Derfor vil, din hud starte en proces, hvor den reparerer sig selv – og det vil den gøre i flere uger efter behandlingen.

Det lyder måske skræmmende og farligt, men det er det slet ikke. Faktisk er microneedling en meget skånsom behandling, fordi den netop ikke er særlig omfattende. Langt størstedelen af dem, der får foretaget en microneedling behandling med Dermapen 4, er i stand til at møde op på arbejde dagen efter.

Det er en af de mest effektive metoder til at forbedre hudens struktur og udglatte fine linjer, ar og ujævnheder. Huden bliver boostet til at forny sig selv, og efter en afsluttet behandling, vil du opleve, at din hud har fået en smukkere, mere strålende glød, og er blevet mere glat.

Hvor mange behandlinger er nødvendige?

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der er behov for. Nogle har behov for 3, hvorimod andre har behov for 6. Det er altså meget individuelt, og kommer an på din hudtype, og hvilke hudproblemer, du har. Det er noget, vi i samråd vil finde ud af.

Hvad kan man bruge Microneedling til?

Det første der sker er, at du får påført en lokalbedøvende creme, som får lov til at virke i en halv time, før vi går igang med at udføre behandlingen.

Der er derfor ingen grund til skal at lade dig skræmme af nålene.
Vi reagerer selvfølgelig allesammen forskelligt, så der er muligvis risiko for, at du vil mærke lidt ubehag ved de særligt følsomme steder, hvor huden er tynd. Det kan for eksempel være rundt om læbekanten, og ved panden. Du vil ikke mærke smerte.
Det næste der sker er, at du får påført en medicinsk anti-aging-serum, som er fuld af nærende ingredienser, såsom antioxidanter, hyaluronsyre og vækstfaktorer. Det er med til at optimere behandlingen og sikre, at du opnår det optimale resultat.
Herefter begynder selve microneedling behandlingen, hvor jeg kører Dermapennen gennem huden. Det er helt normalt, at der kan forekomme små blødninger fra huden, og at huden bliver varm og rød. Derfor får du, efter behandlingen er afsluttet, lagt en kølende maske, der får din hud til at falde til ro. Så hvis du skulle få hævelse og rødme, vil det hurtigt aftage. Du vil under hele behandlingen være i trygge hænder.

Når du får foretaget en microneedling behandling, er det helt uden risiko for, at din hud bliver skadet.
Hvilke steder på kroppen kan man behandle med microneedling?
Behandlingen kan faktisk udføres overalt. De fleste får lavet behandlingen i ansigtet, men den kan faktisk også bruges på halsen, brystet, armene, hænderne, benene og maven.

Efter behandlingen

Som nævnt vil huden blive rød efter microneedling behandlingen, og den vil få brug for ro, hvile og luft. Derfor er det vigtigt, at du ikke bruger tung makup, såsom foundation, pudder og concealer i minimum 24 timer. Huden skal nemlig have tid til at regenerere sig selv, så du kan opnå det allerbedste resultat.